Tabela Nutricional – Aves

100 gramas Calorias
Kcal
Glicídios
g
Proteínas
g
Lipidios
g
Cálcio
mg
Fósforo
mg
Ferro
mg
AVES (DEFUMADA) 241,0 0,00 42,70 6,40 23 394 2,50
AVES – FRITA 249,0 2,90 30,70 11,80 13 254 2,30
CODORNIZ 109,0 16,80 4,60 12 124 2,00
FAISÃO 144,0 0,00 24,30 5,20 49 308 8,00
FRANGO 15,70 0,00 20,80 3,50 13 197 1,63
FRANGO – CORAÇÃO 132,3 0,00 20,70 5,50 23 142 1,70
FRANGO – FÍGADO 137,0 2,40 22,40 4,20 16 240 7,40
FRANGO – MIÚDOS 160,0 23,40 7,40 16 289 4,34
FRANGO – MOELA   0,00 20,31 3,52 10 31 1,27
FRANGO – PÉ 197,0 0,00 20,60 12,10 32 136 2,00
FRANGO – PELE 223,0 0,00 16,10 17,10 9 174 2,40
GALINHA GUINÉ 151,0 0,00 23,10 6,50      
GANSO – FÍGADO 130,5 0,00 19,60 5,80      
GANSO – GORDA 452,0 0,00 14,00 44,00      
GANSO – MAGRA 153,0 0,00 22,30 7,10 9 176 3,02
PATO 159,0 0,00 21,40 8,20 10 240 2,30
PATO SELVAGEM 118,5 0,00 22,65 3,11      
PERDIZ 113,90 0,00 25,26 1,43 32 320 4,28
PERU – CORAÇÃO 186,0 0,00 16,80 13,20 20 116 1,30
PERU – FÍGADO 139,3 0,60 22,90 5,80      
PERU – GORDA 208,0 0,00 22,80 13,00      
PERU – MAGRA 153,0 0,00 20,60 7,80 38 320 3,80
POMBO 158,0 0,00 18,49 9,34      

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.